preguntes

Responem en aquesta secció a les preguntes més freqüents dels nostres clients.

PUC FER CANVIS EN EL CONTINGUT DE LA CISTELLA?

Si. Les cistelles setmanals portaran uns productes bàsics que responen a la planificació feta a l’hort. Pots demanar més quantitat d’aquests productes o afegir-ne d’altres complementaris. Si no necessites o no t’agrada algun dels productes bàsics, ens ho pots dir en l’apartat “comentaris” que trobaràs al final del procés de compra o en l’e-mail que ens escriguis. En aquest cas la quantitat total de la comanda quedarà pendent de la revisió de la cistella.

 

QUAN REBRÉ LA MEVA COMANDA?

Repartim de dilluns a divendres. Ens pots avançar els teus horaris en el moment de fer la comanda. Quan rebem la comanda  ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar la franja horària que ens vagi millor a tots.

COM FAIG LA COMANDA?

Pots fer la comanda a través d’aquesta web i ja ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també la pots fer enviant-nos un correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o trucant / whatsapp al 93 166 74 28.

puc recollir la cistella qualsevol dia de la setmana?

Si. Si els teus horaris són una mica justos i vas amb pressa, avisa’ns abans i te la tindrem preparada. I si no, te la preparem al moment.

COM REBRÉ LA COMANDA?

El lliurament el fem en una caixa de cartró o fusta reutilitzable.

COM PAGO LA COMANDA?

No heu de pagar per avançat. En el moment en que us portem la cistella és quan la cobrem.

repartiu a la meva zona?

Repartim a Barcelona i rodalies (L’Hospitalet, Cornellà, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí).