Fruiteria ecològica a barcelona

A Capità Enciam estem dedicats a oferir-te una ampla varietat de productes frescos i saludables que vetllen tant pel teu benestar com pel medi ambient. Ens apassiona promoure un estil de vida conscient i sostenible, i és per això que hem creat aquesta pàgina per presentar-te la nostra fruiteria ecològica a Barcelona i els beneficis de triar aliments sostenibles.

SENSE QUÍMICS

Els nostres productes estan cultivats sense pesticides ni abonaments químics.

DE TEMPORADA

La natura té els seus cicles i no tots els aliments estan disponibles de manera natural en tot moment. Respectem els tempos naturals del medi ambient. És per això que oferim productes de temporada.

DE PROXIMITAT

Treballem amb agricultors de la terra per reduir al màxim les emissions. Prescindim de grans trajectes per oferir un model d’alimentació de proximitat i saludable. Directament del camp a la teva taula.

Qualitat i Sostenibilitat

A la nostra fruiteria, ens comprometem a proporcionar-te productes d’alta qualitat que han estat cultivats de manera sostenible, sense l’ús de plaguicides ni fertilitzants químics.

Treballem directament amb agricultors locals que comparteixen els nostres valors de respecte per la natura i l’equilibri ecològic. D’aquesta manera, podem garantir que els aliments que trobes a les nostres prestatgeries són frescos, nutritius i lliures de residus tòxics.

Varietat de productes ecològics

A Capità Enciam ens esforcem per fomentar una alimentació saludable i equilibrada. El nostre objectiu és proporcionar-te fruites i verdures de temporada, ja que creiem fermament en els beneficis de consumir aliments en el seu moment òptim de maduresa.

En triar productes locals i de temporada, no només obtindràs un sabor i una qualitat excepcionals, sinó que també estaràs recolzant els agricultors de la zona i reduint la petjada de carboni associada al transport d’aliments de llarga distància.

frutería ecológica en barcelona

Productes frescos

Ous, lactis, pa i altres aliments bàsics, tots ells provinents de l’agricultura ecològica certificada.

frutería ecològica en barcelona

Fruits Secs

Fruits secs obtinguts de manera sostenible. Tasta el sabor dels nostres fruits secs ecològics.

frutería ecológica en barcelona

Olis, conserves i preparats

Olis, aliments en conserva i plats preparats per tenir sempre a mà alimentació saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Forma part de l’alimentació sostenible

T’animem a visitar la nostra fruiteria ecològica a Barcelona i descobrir l’àmpla gamma de productes frescos i ecològics que oferim. El nostre objectiu és brindar-te una experiència única i satisfactòria, on puguis trobar tots els aliments que necessites per portar una vida saludable i sostenible.

A Capità Enciam creiem en la importància de prendre decisions conscients i responsables quan es tracta de la nostra alimentació i el cuidat del planeta. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge cap a un estil de vida més saludable i sostenible.

T’esperem a la nostra fruiteria ecològica a Barcelona!

frutería ecológica en barcelona

Experiència de compra personalitzada

A Capità Enciam ens esforcem per oferir-te una experiència de compra agradable i personalitzada. Estem sempre disposats a ajudar-te i respondre qualsevol pregunta que puguis tenir sobre la nostra fruiteria ecològica a Barcelona.

Et donarem recomanacions sobre com triar i emmagatzemar les teves fruites i verdures per maximitzar la seva frescor i sabor.

Suport a l'economia local i comerç just

Ens enorgulleix ser una fruiteria que recolza l’economia local i promou el comerç just. Treballem directament amb agricultors i proveïdors locals, el que ens permet establir relacions sòlides i garantir un comerç just i equitatiu.

En triar Capità Enciam, no només estaràs vetllant per la teva salut, sinó que també estaràs contribuint al desenvolupament de la comunitat i al reforçament de l’economia local.

frutería ecológica en barcelona