FRUITA i VERDURA DE TEMPORADA

Sense ni pesticides ni abonaments químics

VINE A LA BOTIGA

Visita’ns al carrer Galileu 139

Sants-Les Corts, Barcelona

Aliments de temporada

Seguim el temps que ens marca la natura.

CISTELLA ECOLÒGICA

Cada setmana proposem una cistella amb els millors productes al millor preu.

Granel, envasats, elaborats

Mira la resta de productes. Tenim pasta, arrossos, fruits secs, begudes i altres tipus de productes ecològics!

Mostra 5–6 de 6 resultats

BOTIGA FRUITA i VERDURA DE TEMPORADA

La fruita i la verdura ecològiques  són aliments conreas sense l’ús de productes químics sintètics, com a pesticides, herbicides o fertilitzants. En lloc d’això, els agricultors orgànics utilitzen mètodes naturals i sostenibles per a conrear els seus cultius, cosa que significa que no danyen el medi ambient ni contaminen els aliments amb productes químics nocius.

L’agricultura orgànica també s’enfoca a mantenir la biodiversitat i la salut del sòl. Els agricultors orgànics utilitzen pràctiques com la rotació de cultius i el compostatge per a mantenir el sòl saludable i fèrtil, la qual cosa al seu torn millora la qualitat de les fruites i verdures orgàniques.

A més, les fruites i verdures ecològiques tenen una sèrie de beneficis per a la salut. Pel fet que no estan exposades a productes químics nocius, es creu que són més nutritives i tenen un major contingut de vitamines, minerals i antioxidants en comparació amb les fruites i verdures convencionals.

A més, els estudis suggereixen que els aliments orgànics poden ajudar a reduir l’exposició a substàncies químiques nocives que es troben comunament en els aliments convencionals. Això pot ajudar a reduir el risc d’uns certs problemes de salut, com a malalties del cor, càncer i trastorns del desenvolupament.

En resum, la fruita i la verdura ecològiques són una opció saludable i sostenible per a aquells que busquen menjar aliments nutritius i reduir la seva exposició a substàncies químiques nocives. I és la millor manera de fer costat als agricultors locals que conreen aquests aliments de manera sostenible.