Puc fer canvis en el contingut de la cistella?

Si. Les cistelles setmanals portaran uns productes bàsics que responen a la planificació feta a l’hort. Pots demanar més quantitat d’aquests productes o afegir-ne d’altres complementaris. Si no necessites o no t’agrada algun dels productes bàsics, ens ho pots dir en l’apartat “comentaris” que trobaràs al final del procés de compra o en l’e-mail que ens escriguis. En aquest cas la quantitat total de la comanda quedarà pendent de la revisió de la cistella.

Com faig la comanda?

Pots fer la comanda a través d’aquesta web i ja ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes també la pots fer enviant-nos un correu electrònic a cap.enciam@gmail.com o trucant al 93 166 74 28.

Puc recollir la cistella qualsevol dia de la setmana?

Si. Si els teus horaris són una mica justos i vas amb pressa, avisa'ns abans i te la tindrem preparada. I si no, te la preparem al moment.

Quan rebré la meva comanda?

Repartim de dilluns a divendres. Quan rebem la comanda  ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar la franja horària que ens vagi millor a tots.

Com rebré la comanda?

El lliurament el fem en una caixa de cartró o plàstic reutilitzable.

Com pago la comanda? 

No heu de pagar per avançat. En el moment en que us portem la cistella és quan la cobrem.

Repartiu a la meva zona?

Repartim a Barcelona i rodalies. Ja sabem que "rodalies" és una definició poc exacta. Tu digues on vius i mirarem si podem fer el lliurament.