Llistat de productes per proveïdor Natural Subirats

Proveïdor d'infusions naturals de l'Alt Penedès

Natural Subirats és una petita empresa artesana i ecològica, dedicada al conreu, envasat i comercialització de plantes aromàtiques i medicinals. La nostra constitució data de començaments del 2012.

Els terrenys d’on provenen els nostres productes i l’obrador estan a Ca l’Avi, i l’assecador a Ordal, municipi de Subirats, al cor del Penedès. Subirats, capital de la vinya, al bell mig de la capital del cava, Sant Sadurní d’Anoia, i de la capital del vi, Vilafranca del Penedès.

La idea sorgí de la dèria de voler trobar un producte de la terra i del nostre territori, Subirats, que pogués passar per les nostres mans des dels seus orígens fins l’arribada al mercat, respectant la pròpia natura, utilitzant els processos ecològics en el seu conreu. D’aquesta manera, tots els nostres productes tenen el segell del CCPAE conforme han estat elaborats i processats de manera natural, sense cap producte químic.

També volíem poder contribuir a recuperar l’ús tradicional de les plantes aromàtiques i medicinals en els territoris de l’àmbit mediterrani i promoure’n el consum, oferint a la població salut i benestar amb els nostres productes.

No oblidem que la dieta mediterrània, declarada patrimoni cultural immaterial de la humanitat per l’UNESCO, incorpora infusions i herbes condimentaries en las seva nova piràmide.

No hi ha productes per aquest proveïdor