Llistat de productes per proveïdor Valldolina viticultors i elaboradors

Proveïdor de vins i caves ecològics del Massís del Garraf. D.O. Penedès.

L’any 1987, en Joan Badell Badell seduit amb un tros de món familiar i misteriós que l’enamora comença a embotellar els primers vins i a plantar les primeres vinyes en emparrat. El seu fill Raimon Badell Rosés, estudiant d’enologia i col·laborador en totes i cadascuna de les tasques empren l’any 1999 la reconversió de la totalitat de la finca vers el cultiu ecològic amb apunts de biodinamisme.
D’ençà del 2006, l’enòleg Ferran Gil Garcia participa en el projecte VallDolina Viticultors i Elaboradors, de Can Tutusaus. La suma d’esforços ha fet possible que a banda de conduir la vinya amb el màxim de cura i respecte, el celler elabori un vi blanc, un vi rosat, tres vins negres i tres tipus de Cava.
Treballant amb raïms procedents exclusivament de vinyes pròpies situades a altures entre 240 i 360 metres, al llindar del Parc Natural del Massís del Garraf, amb parcel·les amb pendents i de sòls argilo-calcàris amb una producció mitjana de 3500 L/Ha. El clima és mediterrani, temperat per la proximitat del mar.

  • 8,90 €
    Comprar Mostrar